A férfi PDF

da Dr. Csernus Imre | November 18, 2016 | |

A férfi da Dr. Csernus Imre

Annyit már most nyugodtan elmondhatok, hogy akárcsak A nő című könyvnél - amely alapjában véve nem csupán a nőről szólt -, menet közben már itt is tudtam, láttam, hogy ez a könyv sem tisztán csak a férfiról fog szólni. Szerettem volna sok mindent beletenni a férfiasság kérdéséről, a bűntudat megoldásának az elkezdéséről, a gyászról, halálról, búcsúról, elengedésről, virágokról, önmagamról. Tényleg sok mindent. Válaszokat egy sor kérdésre. Felvetéseket a pasikkal kapcsolatosan. Hogy például "miért élt a párom nyolc hónapig egy másik csajjal párhuzamos életet mellettem, miközben azt bizonygatta, hogy mennyire szerelmes belém?" A minap kaptam egy ilyen e-mailt! Épp karácsonykor robbant szét a dolog... Amikor ez a könyv készült, körbetelefonáltam egy csomó pasit, akit ismerek. A tinédzserektől kezdve az ötvenesekig valamennyiüknek ugyanazt a kérdést tettem fel: mitől érzik magukat férfinak. A kérdésre, hogy mitől érzik magukat férfinak, a pasik egy jelentős része azt felelte, hogy ezen ők még soha nem gondolkodtak, és ez a kérdés eléggé meglepetésszerűen érte őket... Holott a nők esetében az utóbbi öt-tíz év másról sem szólt, mint hogy definiálják, mi az, hogy nő... Úgy tűnik, ezek olyan dolgok, amelyekről a pasik általában nem beszélnek. Vagy csak nagyon felületesen. Magáról a férfilétről... Azért nem, mert "ez teljesen magától értetődő", hogy az illető férfi. Fel sem merül, hogy ezt bármi megkérdőjelezhetné..."

Tags: férfi

A férfi Reviews
Complimenti! Sei nel posto giusto! Questo è un buon posto, un buon sito con buoni contenuti. Tutto è gratuito perché ci piace condividere :)

A FéRFI PDF - Stai cercando Ebook A férfi? Può sarà lieto di sapere che diritto questo momento che A férfi PDF è disponibile sul nostra delle biblioteche online. Con le nostre risorse online, troverete A férfi o eventuali tipo di ebook, per quasi tutti i prodotti.

Migliori di tutti, sono completamente liberi di ricerca, avvaliamo e scaricare, quindi non cè alcun costi o lo stress a tutti. A férfi PDF non può rendere la lettura eccitante, ma A férfi è caricato con pregevoli informazioni e avvertimenti. Abbiamo anche tante eBook e guida per lutente è inoltre affini con A férfi PDF.

Noi abbiamo fatta facile che si può ricerca un ebook in formato PDF senza eventuali scavo. E avendo accesso al nostro ebook online o archiviando utilizzando il vostro portatili, hai risposte conveniente avendo A férfi PDF. Per iniziare a ricerca A férfi, fai bene a ricerca il nostro sito Web che dispone di una completa raccolta di manuali indicati.

La nostra delle biblioteche è il più grande di questi che hanno letteralmente centinaia di migliaia di prodotti vari rappresentati. Ulteriormente vedrete che ci sono siti specifico adatta a vari tipo di prodotto o categorie, marche o nicchie correlati a A férfi PDF. Così basato su che cosa esattamente si ricerca, sarà in possibile di scegliere ebooks per adattarlo alle proprie esigenze.

Download or Read Now A férfi

Libri da Dr. Csernus Imre :

libri correlati a A férfi :

Mentalismo moderno da Giochidimagia

Mentalismo moderno

da Giochidimagia

Domare il drago da Isabella Leardini

Domare il drago

da Isabella Leardini

Categoria Libri
Libri Popolari
Play Bass Libro Cover Le groupe de Coppet Libro Cover Rudimental Drum Solos for the Marching Snare Drummer (Music Instruction) Libro Cover Rudiment Grooves for Drum Set Libro Cover Henry Chalfant's Graffiti Archive Vol. 1 Libro Cover Le fenicie Libro Cover La costruzione del suono della chitarra elettrica Libro Cover Arte e Tecnica del Disegno - 11 - La testa e il volto Libro Cover The Game Libro Cover Betting Exchange - La rivoluzione del Trading Sportivo Libro Cover Otello Libro Cover Macbeth. Con testo a fronte Libro Cover Alberto Giacometti e Maurice Merleau-Ponty Libro Cover Il manuale degli scacchi Libro Cover
© 2019 |  Webcoolsearch.info | Privacy Policy - DMCA Policy - Contact us - Sitemap